TO MORA DA JE BOLJELO

VIDEO: S KONCERTA RAVNO U BOLNICU Gorillaz prekinuli svirku nakon što je njihov pridruženi član pao s nekoliko metara visoke festivalske pozornice

 
Gorillaz
 Profimedia, Alamy

Megapopularni britanski bend Gorillaz u subotu je gostovao na festivalu Roskilde u Danskoj. Jedni od glavnih headlinera očekivano su rasprodali koncert, no svirka je, nažalost, prekinuta prije planiranoga bisa, prenio je The Mirror.

Naime, dok su izvodili svoj najveći hit "Clint Eastwood", američki reper i MC Del the Funky Homosapien (45), pravoga imena Teren Delvon Jones, koji od 2001. godine surađuje s Gorillaz, pao je s nekoliko metara visoke pozornice u prostor između bine i publike.

Obožavatelji su, naravno, sve snimili mobitelima, a na brojim videima koji su se pojavili na YouTubeu, vidi se kako zabrinuti frontmen Damon Albarn (50) trči prema kolegi kako bi mu pomogao, a nekoliko sekundi poslije donosi i konačnu odluku - koncert se definitivno prekida, a Del the Funky Homosapien žurno se prevozi u bolnicu.

Reper se nekoliko sati poslije oglasio na Twitteru, gdje je napisao kako će "još neko vrijeme morati ostati na pretragama". Iako nije otkrio koliko su njegove ozljede ozbiljne, pohvalio je sve liječnike i medicinsko osoblje te se zahvalio na brojnim porukama koje je dobio od zatečenih obožavatelja.

Još se ne zna hoće li i kad točno Amerikanac nastaviti europsku turneju s britanskim virtualnim bendom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:34