RAZOČARANA

VLATKA SE KAJE ZBOG INTERVJUA KOJI JE DALA ZA POSJETA HRVATSKOJ Fanovi je tješe: 'Budi sretna što si otišla iz ove vukoj***ne u kojoj žive degenerici'

 
Vlatka Pokos
 Neja Markičević / CROPIX

Pjevačica i TV voditeljica Vlatka Pokos (48) već neko vrijeme živi u Kanadi, a kad se nedavno, makar samo na kratko vratila u Hrvatsku, u jednom televizijskom intervjuu progovorila je o najtežim životnim trenucima, no sudeći po njezinoj najnovijoj objavi na Instagramu, zbog toga poteza vrlo brzo se i pokajala.

- Nakon kratkog posjeta Hrvatskoj, mogu samo reći da uvijek požalim svaki intervju. Količina laži i gluposti koju moram (ili ne moram) čitati kasnije, nepodnošljiva je.

U Hrvatskoj je sve na dnu, pa zašto ne i novinarstvo? Uostalom, mediji su itekako pomogli uništavanju moga života, širenjem laži i bolesnih interpretacija mojih riječi. Uglavnom, bio je ovo moj posljednji intervju na temu moga privatnoga života, koji je, nažalost, bilo nemoguće odvojiti od profesionalnoga.

O neprofesionalnosti, neznanju osnovnih pravila o svjetlu i kadru, suvišno je govoriti. To me oduvijek iritiralo. Gotovo nitko u Hrvatskoj nema želje niti volje učiti i postati bolji, barem u svojoj profesiji. U mome intervjuu, naravno, ključna je poruka, ali ne bi štetilo da sam izgledala barem onako kako izgledam u stvarnosti.

Svaki intervju samo me podsjeti zašto sam napustila Hrvatsku... - napisala je Pokos.

Ako je suditi po komentarima, pratitelji uglavnom suosjećaju s Vlatkom i razumiju njezino razočaranje.

- Svaka ti je riječ na mjestu. Žao mi je što su tako loši prema vama. Niste plesali kako su oni svirali, možda zato. Ali vjerujem da ste talentirana žena i drago mi je što ste sreću pronašli negdje drugdje. Neka Vas Bog čuva! Draga Vlatka, drž' se ti Kanade - u 'ustaškoj', nadasve nacionalističkoj i prepametnoj Hrvatskoj žive više manje degenerici... Koliko god ti ponekad i bude teško, budi sretna što si otišla iz ove vukoj...ne - poručili su joj prijatelji i obožavatelji, a Vlatka je na kraju zaključila:

- Ipak, volim svoju domovinu, sve ono lijepo i dobro u njoj. Uključujući dobre ljude.

Novalja, 060814.
Vlatka Pokos je u suradnji s Borisom Djurdjevicem snimila je remiks za Metak, svoju pjesmu iz 1994. Spot za pjesmu snimao se u klubu Aquarius na Zrcu.
Foto: Goran Telak / CROPIX
Goran Telak / CROPIX
Vlatka Pokos

#lies #antijournalism #iliteral Nakon kratkog posjeta Hrvatskoj, mogu samo reci da uvijek pozalim svaki intervju. Kolicinu lazi i gluposti koju moram (ili ne moram) citati kasnije, nepodnosljiva je. U Hrvatskoj je sve na dnu pa zasto ne i novinarstvo? Uostalom, mediji su itekako pomogli unistavanju mog zivota, sirenjem lazi i bolesnih interpretacija mojih rijeci. Ne mislim da istina sreti i nadam se, znam, da u Hrvatskoj ima i onih koji me razumiju i osjecaju. Uglavnom, bio je ovo moj posljednji intervju na temu mog privatnog zivota, kojeg je nazalost bilo nemoguce odvojiti od profesionalnog. O neprofesionalnosti, neznanju osnovnih pravila o svjetlu i kadru, suvisno je govoriti. To me oduvijek iritiralo. Gotovo nitko u Hrvatskoj nema zelje niti volje uciti i postati bolji, barem u svojoj profesiji. U mom intervjuu, naravno, kljucna je poruka ali ne bi stetilo da sam izgledala barem onako kako izgledam u stvarnosti. Svaki intervju samo me podsjeti zasto sam napustila Hrvatsku...

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:38