SLOBODNA DALMACIJA PREDSTAVILA ADRIATIC TIMES

‘Nakon senzacionalnih lanjskih uspjeha, ove godine smo se odlučili proširiti i na regiju!’

Prvi broj The Adriatic Timesa, tjednika na engleskom jeziku namijenjenog prije svega turistima što stižu na južnojadransku obalu koji je kreirala Slobodna Dalmacija , regionalni medijski lider uz partnersku potporu crnogorske agencije JAMB, 15. lipnja izašao je iz tiska, a gostima turističke metropole Crne Gore - Budve, ovog vikenda već su podijeljeni besplatni primjerci, koji se distribuiraju diljem crnogorske rivijere.

- Na prvi pogled rekla bih da je ovo fantastičan informator posjetiteljima o široj destinaciji, sažetak nužnih podataka za brojna mjesta na ovom dijelu obale, uz vodič o tjednim atraktivnim događanjima - prokomentirala je listajući svoj besplatni primjerak Irina, turistica iz Ukrajine.

Prvi primjerci

The Adriatic Times hvale i David iz Belgije, spominjući da za odmora u Crnoj Gori planira posjetiti obližnji jadranski i svjetski poznati biser Dubrovnik, a zato će mu nova publikacija Slobodne Dalmacije biti dobar vodič.

U subotu su prve primjerke budvanskim turistima dijelile hostese ovdašnje Turističke zajednice Teodora Gilič, Marija Latković i Danijela Vujošević, koje također spominju da su turisti oduševljeni brojnim informacijama i tekstovima o ovom području na engleskom jeziku te iznenađeni činjenicom da će im informator na tjednoj bazi biti dostupan besplatno.

Blizina crnogorske rivijere i hrvatskoga juga, osobito Dubrovnika, nudi brojne mogućnosti ovdašnjim gostima, koje će The AdriaticTimes “upoznati” s brojnim prirodnim i povijesnim atrakcijama ovoga kraja, a aktualnim sadržajima, najavama tjednih događanja, reportažama i nizom korisnih informacija, potaknuti ih na putovanja i izvan mjesta njihova matičnog boravka, istodobno im olakšavajući odluku o eventualnim izletima.

Povijesna jezgra

U razdoblju od 15. lipnja do 21. rujna ekipa The Adriatic Timesa trudit će se goste iz regija koje žive od turizma, ako su u Crnoj Gori, pozvati u svjetski prepoznatljiv, renesansni Dubrovnik i na Dubrovačke ljetne igre, a one iz Grada podno Srđa informirati o predstavama Grada teatra, festivala koji je upravo počeo u Budvi, ili animirati na posjet Kotoru, čija je povijesna jezgra pod UNESCO-ovom zaštitom, obližnjem Perastu, crnogorskoj prijestonici Cetinju.

Sajam u Budvi

The Adriatic Times, kao vodič kroz regiju, već su prepoznali i turistički djelatnici, kojima će ova publikacija zapravo biti orijentir, pomoćni alat u realizaciji želje da se gostima predstave kao destinacija za idealan odmor.

Za novi tjednik Slobodne Dalmacije, koji će se baviti ljepšom stranom turizma, interes su iskazali već prije nekoliko mjeseci za startne promocije na Jadranskom sajmu u Budvi, gdje su se, podsjetimo, mogli čuti i komentari lokalnih turističkih djelatnika koji su The Adriatic Times prepoznali i kao svojevrsnu pomoć zaposlenima u ovoj branši, u cilju kreiranja što bolje turističke usluge i ponude gostima što pristižu na ovaj dio obale.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 04:36