Assassin's Creed: Unity će sadržavati mikrotransakcije

Assassin\'s Creed: Unity će sadržavati mikrotranskacije

Da, dobro ste pročitali. Novi Assassin’s Creed: Unity će se pridružiti moru novih igara u kojim se plaća dodatni sadržaj unutar igre, odnosno koristit će mikrotransakcije.

To znači da ćete, ukoliko platite dodatno kada počnete igrati AC: Unity, moći ranije otključati neke dijelove igre te si na taj način uvelike olakšati igranje te čak steći određenu prednost nad drugim igračima.

“Ako mislimo da će odgovarati gameplayu, ili samom brendu, spremni smo prihvatiti rizik (mikrotransakcija)”, rekao je Vincent Pontibrand. “Nismo spremni na kompromise”, dodao je.

Kako će točno mikrotransakcije utjecati na igru, još ne znamo točno, no ovaj pristup igrama u kojima plaćate da biste bili bolji od protivnika ljuti sve više igrača. Zasada se samo možemo nadati da se radi isključivo o ranijem otključavanju stvari koje će drugi igrači moći dobiti uz duže sudjelovanje u igri, no ukoliko se radi o posebnostima koje će dati prednost onima koji plate par dolara više, Assassin’s Creed: Unity bi mogao biti u problemima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:30