Batman: Arkham Knight će biti "ultimativni Batman simulator"

Batman: Arkham Knight će biti \"ultimativni Batman simulator\"

Developer Rocksteady Studios želi da Batman: Arkham Knight bude ”ultimativni Batman simulator”. Marketinški menadžer Guy Perkins je objasnio što sve igra treba postići kako bi u Rocksteadyu bili zadovoljni sa onim što su napravili.

„Ako ljudi nakon igranja pomisle da je ovo ultimativni Batman simulator, onda smo obavili svoj posao. Dali smo im cijeli Gotham, dali smo im Batmana na vrhuncu svoje moći i dali smo im Batmobil. Mislim da kad se ta tri elementa spoje dobivamo izvrsnu igru. Ako igrači nakon igranja pomisle da su odigrali nešto odlično, onda smo odradili dobar posao“ – rekao je Perkins za IGN.

Inače Arkham Knight predstavlja bombastični završetak trilogije na kojoj je radio originalni developer, nakon revolucionarnog Arkham Asyluma iz 2009. i još boljeg (iako manje revolucionarnog) Arkham Citya iz 2011. Prošlogodišnji Arkham Origins je svojevrsna „crna ovca“ koja se ističe po manjku originalnosti i kvalitete (iako nije toliko loša koliko se pričalo) a razvio ga je Warner Bros. Montreal.

Arkham Knight ćemo igrati na proljeće 2015. iako je bio planiran za ovu jesen, da bi bio odgođen neposredno prije ovogodišnjeg E3 sajma. Ovako ćemo se morati strpiti do lipnja, a najzagriženiji će imati priliku uzeti i specijalno Batmobil izdanje koje košta $200, a uz koje dobijete i maketu poznatog vozila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 05:23