POLICIJA ISTRAŽUJE

'BILI SU UMILJATI I ZAIGRANI, STARI SVEGA PAR MJESECI, NIKOME NISU SMETALI...' U Podravini je netko puškom ustrijelio dva preslatka zlatna retrivera

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.08.2019. u 20:04

, Image: 425563593, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Ingram
Profimedia, Ingram

Ilustracija

U Hlebinama nedaleko od Koprivnice u utorak navečer ustrijeljena su dva psa, zlatna retrivera, u dvorištu obiteljske kuće, piše portal Klikaj.hr.

Slučaj je prijavljen policiji, a na teren su stigli veterinari, koji su, kako se doznaje, utvrdili da psi imaju prostrijelne rane grudnog koša, a najvjerojatnije su upucani puškom 'flobertkom'.

- Psi su odrasli s djecom i nikad nikamo nisu išli iz dvorišta. Ali nekome su očito smetali. Prvo su nam ih otrovali, izvukli smo ih, a prošlu noć su ih upucali. Znači, kakav čovjek to mora biti da vam ustrijeli dva psa u dvorištu i pobjegne. Pa takav bi mogao i čovjeka ubiti. Jako žalosno, sramota! Psi su bili umiljati i zaigrani, nikome nisu smetali. Čak su bili i toliko lijeni da je dijete igračke naslagalo na njih, a oni nisu ni trepnuli - govori za Klikaj.hr član obitelji koja je u vlasništvu imala ubijene ljubimce.

Sve se dogodilo u dvorištu kuće u kojoj žive roditelji ovog sugovornika. Zlatni retriveri bili su od njegove mlađe sestre i nećakinje. Imali su samo nekoliko mjeseci.

U koprivničko-križevačkoj policiji rekli su da je istraživanje ovog slučaja u tijeku.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo