STRAVA

BRUTALNA LIKVIDACIJA NA JADRANSKOJ MAGISTRALI Dok je sjedio s djevojkom u parkiranom vozilu, 38-godišnjaku prišao motociklist i pucao mu ravno u glavu

 
 Čitatelj Slobodne Dalmacije

U Omišu se dogodilo ubojstvo. Malo prije 14 sati na Jadranskoj magistrali, kod skretanja za Brzet u automobilu je ubijen 38-godišnji K. F., piše Slobodna Dalmacija.

Prema prvim informacijama, bio je u parkiranom Volkswagenu s djevojkom, jeli su hranu iz fast fooda. U jednom trenutku prišao im je motociklist odjeven potpuno u crno i s kacigom na glavi te je iz najvjerojatnije pištolja direktno u glavu upucao 39-godišnjaka.

Ubijeni muškarac je, kako dozanjemo, bio vlasnik kafića koji je prije nekoliko godina zapaljen.

Koliko je zasad poznato, djevojka je neozlijeđena. Da se radi o profesionalnoj egzekuciji pokazuje činjenica da je ubojica hladnokrvno odradio svoj 'posao' i kad je likvidirao svoju metu otišao je bez da je ozlijedio jedinu svjedokinju događaja.

Na mjestu događaja izlazi zamjenica županijske državne odvjetnice, koja će rukovoditi očevidom.

Čitatelj Slobodne Dalmacije

- Bio sam u kući obavljao neke stvari i odjednom sam čuo nešto. Kao da je nešto puklo. Prvo sam mislio da je nekome pukla guma. Grozno - kaže jedan od stanara obližnje zgrade za Slobodnu Dalmaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:44