SUSJEDI U ŠOKU

DETALJI MONSTRUOZNOG UBOJSTVA KOD ŠIBENIKA Zašto je muškarac čekićem zatukao suprugu?

Marijan Vukorepa (68) posvađao se sa suprugom Šveđankom (72) oko novca, pa je potom udario više puta čekićem u glavu
 Nikolina Vukovic Stipaničev / CROPIX

U šibenskoj Policiji doznali smo nove detalje monstruoznog ubojstva koje se dogodilo u noći sa utorka na srijedu u mjestu Dubrava kod Šibenika. Naime, nakon dovršene kriminalističke istrage utvrđeno je da se u kući Marijan Vukorepa (68) posvađao oko obiteljskih financija sa 72-godišnjom suprugom, inače, švedskom državljankom, te je potom nekoliko puta čekićem udario u glavu, od čega je nesretna žena preminula na mjestu ovog strašnog događaja.

Marijan Vukorepa više od 40 godina živio je i radio u Švedskoj, u kojoj se vjenčao sa Šveđankom i s kojom ima dvoje odrasle djece. Bračni par Vukorepa svakog je ljeta dolazio na odmor u svoju obiteljsku kuću u šibenskoj Dubravi, a odlaskom Marijana u mirovinu i nekoliko puta godišnje.

Susjedi s kojima smo razgovarali nakon ovog svirepog ubojstva, Marijanu i njegovu suprugu opisuju kao iznimno dobre i pristojne ljude, te ističu kako nikad nisu čuli, ni vidjeli da se supružnici svađaju ili da imaju nekakve razmirice. Djelovali su nam, dodaju susjedi, kao savršen bračni par, dobrostojećeg imovinskog stanja i bez ikakvih problema. Stoga, se ne mogu načuditi da je Marijan mogao na ovako svirep način ubiti svoju suprugu.

Inače, kako smo već pisali, prema priči mještana, Marijan je u srijedu ujutro oko pet sati nazvao svoju sestru koja živi na Tromilji i kazao je da je ubio ženu, pa je potom sestra alarmirala nadležne insitucije.

Uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu za kazneno djelo ubojstva, Marijanu Vukorepi određen je pritvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 10:40