SMRT NOVOROĐENČETA

DETALJI UŽASA U MALOM MJESTU NA SJEVERU HRVATSKE Djevojka je rodila, otišla na posao, a tek kad joj je tamo pozlilo klupko strave počelo se odmotavati

 
 Željko Hajdinjak / CROPIX

Varaždinska policija u petak je u kući u Dubravcu, kojom se koristi 28-godišnjakinja, pronašla mrtvo novorođenče, izvijestili su u subotu iz Policijske uprave varaždinske.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske u kuću su došli po dojavi Opće bolnice Varaždin, temeljem naloga varaždinskog Županijskog suda i uz prisutnost varaždinskog Općinskog državnog odvjetnika.

Tijekom pretrage u kući su pronašli mrtvo novorođenče koje je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Varazdin, 230219.
U mjestu Dubravec u obiteljskoj kuci jucer je pronadjen les novorodjenca.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Željko Hajdinjak / CROPIX

Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju svih okolnosti tog događaja, zaključuje se u priopćenju.

Portal Varaždinski.hr, koji je prvi javio o užasnom otkriću u Dubravcu, navodi da je iz više izvora doznao da je majka dijete rodila u obiteljskoj kući, a nakon toga je otišla na posao. Tamo joj je, prema neslužbenim informacijama, pozlilo pa je prebačena na hitni medicinski prijem gdje je utvrđeno da je rodila.

Slučaj smrti novorođenčeta u Dubravcu kod Klenovnika šokirao je varaždinski kraj.

Varazdin, 230219.
U mjestu Dubravec u obiteljskoj kuci jucer je pronadjen les novorodjenca.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Željko Hajdinjak / CROPIX

Detalj koji posebno začuđuje, doznaje Varaždinski.hr iz više izvora, jest to da je majka cijelo vrijeme skrivala trudnoću te zapravo do same tragedije nitko nije znao da je bila trudna.

Iako cijelo mjesto nagađa da je riječ o čedomorstvu, u policiji to nisu potvrdili i najavljuju više informacija nakon istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:53