TRAŽI SE NAPADAČ

DILERU U SAČEKUŠI PROPUCANE RUKA I NOGA! Vatreni obračun u Splitu, građane Ulice Kroz Smrdečac uznemirili hici iz vatrenog oružja

 Boris Kovačev/EPH

Stanare zgrada u ulicama Kroz Smrdečac i Getaldićeva na Splitu 3 u petak nešto prije 22 sata uznemirio je iznenadni dolazak velikog broja policajaca. Oni su stigli nakon dojave da leži muškarac, a nakon što su došli pokazalo se da se radi o 30-godišnjaku koji je imao ozljede od vatrenog oružja, piše Slobodna Dalmacija .

Kako doznaju, riječ je o D.M., policiji otprije poznatom po dilanju droge zbog čega je i osuđivan, a propucane su mu ruka i noga odnosno ima prostrijelne rane bedrene kosti i podlaktice. Vrlo brzo prebačen je u splitsku bolnicu na daljnje liječenje.

Utvrđeno je da ozljede nisu opasne po život. Prema prvim dostupnim informacijama, muškarac je na igralište u Getaldićevoj ulici stigao u automobilu koji nije njegovo vlasništvo, a odmah nakon što je izašao iz vozila, na njega je pucano. Dakle, očito se radilo o klasičnoj sačekuši.

Policija je odmah ogradila trakama mjesto napada te su krenuli u potragu za napadačem, ali i za oružjem kojeg su tražili u nadi da ga je počinitelj odbacio u blizini. Pronađeno je nekoliko čahura i tragovi krvi. U trenutku pisanja ovog teksta, napadač još nije bio uhićen, a nije poznato niti da li je bio sam ili ih je bilo više. Za sada se ovaj napad tretira kao ubojstvo u pokušaju, piše Slobodna Dalmacija .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:27