SLIJEDI OBDUKCIJA

DVIJE TRAGIČNE SMRTI NA MORU Kod Medulina poginuo ronilac, a na brodu u Plomin Luci pronašli mrtvo tijelo 60-godišnjaka

Ilustracija
 Denis Jerkovic / CROPIX

Tijekom ronjenja na području Pješčane Uvale kod Medulina u utorak oko 15.15 sati preminuo je 51-godišnji muškarac. Dosad provedenim izvidima utvrđeno je kako je muškarac, zajedno s 53-godišnjakom, u uvali između Pješčane Uvale i Fratarskog otoka, ronio s ronilačkom opremom i bocama. U jednom trenutku, 53-godišnjak je primijetio da muškarac pluta na površini mora te da ima problema s disanjem, zbog čega ga je izvukao na obalu, prenosi Glas Istre.

Do dolaska hitne medicinske pomoći, pružao mu je prvu pomoć, zajedno s građaninom koji je naišao. Djelatnici hitne medicinske pomoći pokušali su reanimirati 51-godišnjeg muškarca, no nažalost nisu uspjeli. Tijelo preminulog prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.

Nekoliko sati kasnije na ribarskom brodu u Plomin Luci oko 19 sati pronađeno je mrtvo tijelo 60-godišnjeg muškarca. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Pula radi obavljanja obdukcije i utvrđivanja uzroka smrti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:22