NESREĆA

FOTO: 'BIO SAM PREMOREN, ZASPAO SAM...' Na nizbrdici pred Krčkim mostom izgubio kontrolu nad autom pa se zabio u benzinsku pumpu

 
 portal Riječanin

U subotu u ranim poslijepodnevnim satima na benzinskoj postaji neposredno pred ulazom na Krčki most došlo je do prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo jedno osobno vozilo, a pukom srećom izbjegnuta je katastrofa većih razmjera, javlja portal Riječanin.

Naime, prema pričama očevidaca, ali i priznanju samoga vozača koji je iz svega, nasreću, izašao samo s lakšim ozljedama šake, vozač je zaspao za volanom dok se kretao prema Krčkom mostu.

Na prilazu mostu poznatom po većoj nizbrdici na kojoj se mogu razviti razmjerno velike brzine, u uvjetima vožnje po mokrom i od kiše skliskom kolniku, vozač jedne rent-a-car tvrtke je, obavljajući transfer vozila prema Zračnoj luci Rijeka, uslijed premorenosti u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom koje se bez kontrole nastavilo kretati prema benzinskoj postaji.

Automobil je najprije porušio nekoliko stupića uz cestu a potom se zabio u veliki reklamni stup postaje. To je na neki način bila i sreća u nesreći jer da nije bilo stupa, vozilo se moglo zabiti ili u samoposlužni aparat za točenje s gorivom što bi potencijalno značilo veliku opasnost od eksplozije, ali je isto tako moglo nastaviti kretanje prema trgovini u kojoj su bili zaposlenici benzinske postaje, ali i kupci koji bi nakon mogućeg ulijetanja vozila bili u velikoj opasnosti.

Fotografije prenosimo uz dozvolu portala Riječanin.

portal Riječanin
portal Riječanin

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:35