DRAMA U ŠIBENIKU

FOTO: IZGORJELA TERASA POPULARNOG KAFIĆA, STANARI SUMNJAJU DA JE POŽAR PODMETNUT 'Vjetar je vatru nosio k'o vrag, stvarno smo se prepali'

 
 Nikša Stipaničev / HANZA MEDIA

Kamenu fasadu zgrade u šibenskom Dolcu u čijem se prizemlju nalazi kafić Skipper oko 3 sata ujutro u noći na nedjelju zahvatio je požar, a nagorjeli su i prozori stanova iznad kafića, kao i prozori i vrata kafića. Na teren je izašlo deset vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, a stanovnike su uzbunile sirene i vatra nošena burom pa su probdjeli noć užasnuti situacijom, piše Šibenik.in.

- Noćas je to oko 3 planulo, jako smo se prepali kad smo osjetili dim. Možete misliti kako je pogledati kroz prozor i vidjeti ogromnu vatru, još je i bura puhala, to je nosilo ko vrag. Stvarno smo mislili da će sve izgoriti. Čekali smo vani dok su vatrogasci gasili, to je trajalo više od sat vremena, jako smo se prepali, hvala bogu što nitko nije stradao i što nije izgorila cijela zgrada – ispričao je jedan stanar.

U požaru nitko nije ozlijeđen, a na terenu je ekipa Elektre koja stanarima zgrade prispaja struju.

S obzirom da je terasa nagurana na vrata lokala, stanari sumnjaju da je netko namjerno zapalio inventar i da je riječ o podmetnutom požaru.

Iz Operativno-komunikacijskog centra (OKC) šibenske policije izvijestili su kako je policija jutros bila na terenu, a uzrok požara bit će poznat nakon dovršenog očevida, piše Šibenik.in.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:21