HOROR

FOTO: MLADI VOZAČ POGINUO U STRAŠNOJ NESREĆI U PULI Prešao je u lijevu traku, udario u rubnjak, a zatim se zabio u stablo pa u zid obiteljske kuće

 
 D. Memedović / GLAS ISTRE

Državljanin Bosne i Hercegovine (28), s privremenim boravkom u Hrvatskoj, preminuo je u nedjelju u 3.10 sati ujutro u pulskoj Općoj bolnici uslijed teških ozljeda zadobivenih u prometnoj nesreći koja se u subotu navečer dogodiila u Mutilskoj ulici, piše Glas Istre.

Prometna nesreća se dogodila kada je mladić upravljajući teretnim vozilom KIA pulskih oznaka Mutilskom ulicom zbog gubljenja nadzora nad upravljačem prešao na lijevu traku za vozila iz suprotnog smjera i udario u viši rubnjak, a potom prednjim dijelom vozila u stablo.

Nakon udarca u stablo vozilo se odbilo i zarotiralo te zadnjim dijelom udarilo u zid kuće. Vozač je ostao prikliješten u vozilu te su ga izvlačili pulski vatrogasci, a potom je hitno prebačen u pulsku Opću bolnicu s izrazito teškim tjelesnim ozljedama opasnim po život. Ozljedama je podlegao oko 3:10.

D. Memedović / GLAS ISTRE
D. Memedović / GLAS ISTRE
D. Memedović / GLAS ISTRE
D. Memedović / GLAS ISTRE

Policija je za vrijeme očevida zatvorila Mutilsku od raskrižja s Kosovom do raskrižja sa Vrtlarskom ulicom do 23.25 sati. Nije poznato zašto je vozač izgubio nadzor nad upravljačem, no budući da je u vrijeme nesreće kišilo, postoji mogućnosti da je nesreći kumovao mokar kolnik. Mladić se u teretnom vozilu nalazio sam, bez putnika. Na mjesto nesreće nije bio upućen državni odvjetnik, javlja Glas Istre.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:22