UBOJSTVO

FOTO: NOŽEM BRUTALNO IZBO SINA U TRBUH PA OD ŠOKA ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI Osumnjičenog ubojicu pustili iz bolnice pa ga sproveli u istražni zatvor

 
Stanko F. dolazi u pritvor u Varaždinu
 Željko Hajdinjak / CROPIX

Stanko F. (72), koji je u četvrtak svog sina Damira (44) u njihovoj obiteljskoj kući u Druškovcu, u Općini Maruševec na području Varaždinske županije, ubo nožem, zbog čega je tri dana kasnije preminuo u varaždinskoj bolnici, u ponedjeljak je otpušten iz varaždinske bolnice u koju je bio zaprimljen zbog pogoršanja psihičko-zdravstvenog stanja.

Nakon izlaska iz bolnice uhićen je i ispitan, i u policiji i u Državnom odvjetništvu, te je s kaznenom prijavom za ubojstvo sproveden sutkinji istrage Županijskog suda u Varaždinu, koja je prihvatila prijedlog Državnog odvjetništva i odredila mu istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke.

Varazdin, 260618.
Stanko F.  ubio je sina dolazi u pritvor u Varazdinu.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Željko Hajdinjak / CROPIX
Stanko F. dolazi u pritvor u Varaždinu

Stanko F. (72) sumnjiči se da je u četvrtak u večernjim satima u podrumu obiteljske kuće u Druškovcu, nakon kraćeg verbalnog sukoba, svom sinu Damiru F. (44) zadao ubod većim nožem u trbuh te mu tako ozlijedio unutarnje organe.

Teško ozlijeđeni muškarac prevezen je u varaždinsku bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć te je zadržan na liječenju, no tri dana kasnije, u nedjelju, je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Varazdin, 260618.
Stanko F. ubio je sina dolazi u pritvor u Varazdinu.
Foto: Zeljko Hajdinjak / CROPIX
Željko Hajdinjak / CROPIX
Stanko F. dolazi u pritvor u Varaždinu

Kako neslužbeno doznajemo, službeni uzrok smrti bila je sepsa koja je nastala uslijed ozljeda koje je zadobio u napadu hladnim oružjem. Otac i napadač Stanko F. u četvrtak je također zaprimljen u varaždinsku bolnicu budući da mu se pogoršalo psihičko zdravstveno stanje. U ponedjeljak mu se zdravstveno stanje popravilo te je otpušten iz bolnice i odmah uhićen zbog ubojstva. Kako se branio u policiji i Državnom odvjetništvu nismo uspjeli doznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 03:57