UBILAČKI POHOD U ZADRU

FOTO: OVO JE LICE MONSTRUMA KOJI ĆE 18 GODINA PROVESTI U ZATVORU Hladnokrvno ubio muža bivše supruge, pa propucao glavu njihovom desetomjesečnom sinu

 CROPIX

Dvije godine od stravičnog incidenta u Kijevskoj ulici u Zadru gdje je pucao u 49-godišnjeg Marina Orlovića i njegovog desetomjesečnog sina, 57-godišnji zadarski taksist Zlatko Svirčić nepravomoćno je osuđen na 18 godina zatvora presudom suca Hrvoja Viskovića u četvrtak na Županijskom sudu u Zadru, javlja Zadarski.hr.

Svirčić je osuđen zbog ubojstva Marina Orlovića, pokušaja ubojstva bivše supruge M. M. O. te teškog pokušaja ubojstva njihovog desetomjesečnog sina.

Svirčić je 23. prosinca 2015. godine oko 11 sati ispred obiteljske kuće ispalio dvanaest hitaca iz pištolja marke Beretta prema Marinu Orloviću koji je u naručju držao malog sina.

U sumanuti pohod Svirčić je krenuo u namjeri usmrćenja bivše supruge M. M. O., prethodno napunivši spremnik pištolja novim streljivom. Kada ga je ugledao, u Orlovića je odmah ispalio četiri hica, a jedan u dijete nakon čega se sam predao policiji. Orlović je malokalibarskim metkom ranjen u prsa i u glavu, a dijete je također propucano kroz glavu s prednje strane, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 15:56