NALJUTIO IH BOZANIĆ

FOTO Pirotehničari u zagrebačkoj katedrali: 'Zbog sr... vašeg kardinala postavili smo bombu! Letjet ćete u zrak, bando klerofašistička!'

Na adresu Glasa Koncila je stigao prijeteći e-mail

ZAGREB - “Zbog jučerašnjeg sr... vašeg kardinala postavili smo bombu u zagrebačku katesralu! Letjet ćete u zrak, bando klerofašistička!”, sadržaj je e-maila koji je danas ujutro u 10,41sati poslan na adresu urednika Glasa koncila, Ivana Milklenića, a koju je Miklenić odmah prijavio policiji.

Policajci iz protueksplozijskoga odjela su odmah došli na mjesto događaja s psom za detekciju eksploziva, no pretragom katedrale te okolnih prostora nadbiskupije nije ništa pronađeno, pa su zaključili kaako je riječ o lažnoj dojavi.

Prijeteći mail je poslan sa adrese [email protected], nalik onome Udruge građana za promicanje ljudskih prava “David”, no ipak nije riječ o istoj adresi. Iz udruge su poručili kako nemaju veze s mailom, te se nadaju da će policija ubrzo pronaći pošiljatelja.”

Mislimo da policija vrlo brzo može uči u trag stvarnom pošiljaocu Stvarna nakana pošiljaoca je naštetiti našoj Udruzi”, poručili su iz Davida.

Ovdje pročitajte propovjed kardinala Bozanića zbog koje je stigla prijetnja.

Izdvajamo