NALJUTIO IH BOZANIĆ

FOTO Pirotehničari u zagrebačkoj katedrali: 'Zbog sr... vašeg kardinala postavili smo bombu! Letjet ćete u zrak, bando klerofašistička!'

Na adresu Glasa Koncila je stigao prijeteći e-mail
 CROPIX

ZAGREB - “Zbog jučerašnjeg sr... vašeg kardinala postavili smo bombu u zagrebačku katesralu! Letjet ćete u zrak, bando klerofašistička!”, sadržaj je e-maila koji je danas ujutro u 10,41sati poslan na adresu urednika Glasa koncila, Ivana Milklenića, a koju je Miklenić odmah prijavio policiji.

Policajci iz protueksplozijskoga odjela su odmah došli na mjesto događaja s psom za detekciju eksploziva, no pretragom katedrale te okolnih prostora nadbiskupije nije ništa pronađeno, pa su zaključili kaako je riječ o lažnoj dojavi.

Prijeteći mail je poslan sa adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., nalik onome Udruge građana za promicanje ljudskih prava “David”, no ipak nije riječ o istoj adresi. Iz udruge su poručili kako nemaju veze s mailom, te se nadaju da će policija ubrzo pronaći pošiljatelja.”

Mislimo da policija vrlo brzo može uči u trag stvarnom pošiljaocu Stvarna nakana pošiljaoca je naštetiti našoj Udruzi”, poručili su iz Davida.

Ovdje pročitajte propovjed kardinala Bozanića zbog koje je stigla prijetnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:49