NIJE IM BILO SPASA

FOTO: POLICIJSKA KUJA MOLLY SREDILA DILERE Na graničnom prijelazu nedaleko od Metkovića nanjušila 60 kilograma 'kvalitetne marihuane' u VW Sharanu

    AUTOR:
    • Ahmet Kalajdžić

  • OBJAVLJENO:
  • 21.02.2019. u 18:07

Dubrovnik, 210219.
Policijska uprava Dubrovacko neretvanske zupanije danas je sazvala konferenciju za medije povodom zapljenje preko 180 paketica marihuane na granicnom prijelazu Karasovici.
Foto: Tonci Plazibat / CROPIX
Tonći Plazibat / Hanza Media

Zaplijenjeni paketi marihuane i kuja Molly u krugu

 

Novi plijen dubrovačke policije težak je više od 60 kg kvalitetne marihuane, a povodom otkrića tog plijena policija je održala tematsku, izvanrednu konferenciju za medije, piše Dubrovački vjesnik.

Naime, u srijedu u poslijepodnevnim satima policijski službenici na međunarodnom graničnom prijelazu Nova Sela, nedaleko Metkovića, zaustavili su osobno vozilo VW Sharan crnogorskih nacionalnih oznaka s priključnim vozilom. Zbog uočenih nekih neobičnih detalja, granični su policajci posumnjali u vozača i njegova suputnika, državljane Crne Gore, stare 33 i 50 godina. Istrenirani policijski pas, kuja Molly onjušila je vozilo i prikolicu te svom vodiču "dala do znanja" kako su sumnje bile opravdane.

Nakon ishođenja sudskog naloga za pretres, vozilo je detaljno pretraženo te je na prikolici pronađeno spomenutih više od 60 kilograma marihuane spakirane u 118 PVC vrećica oblijepljenih selotejp-trakom.

FOTOGALERIJA: Velika zapljena marihuane

 

Vozači su privedeni, a kriminalistička istraga još uvijek traje, a policija je posebno zahvalila dubrovačkom Općinskom državnom odvjetništvu, zahvaljujući kojem je ova potraga tako učinkovito dovršena, piše Dubrovački vjesnik.

Na press konferenciji su uz načelnika PU dubrovačko-neretvanske Ivana Pavličevića nazočili i načelnik Postaje granične policije Metković Ivica Volarević, zamjenik načelnika PU Mato Udženija, načelnik krim policije Zoran Tikvica, vodič pasa Marijo Žigić, glasnogovornica Davorka Bečić i dio policijskih službenika operativaca.

 

Presica je iskorištena i za predstavljane novog načelnika Postaje granične policije Gruda Matka Klarića, ali i za izvješćivanje javnosti o uhićenju dvojice sugrađana, starih 33 i 47 godina zbog počinjenog većeg broja kaznenih djela teške krađe. jedna od njih je i krađa skupocjenog Audija A6 koji je ukraden u vrijeme oko Nove godine.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo