TRAGEDIJA

FOTO: STRAVA U BLIZINI PLAŽE LUKSUZNOG HOTELA U DUBROVNIKU Djevojka je u moru još davala znakove života, kad su je izvukli, izdahnula je...

    AUTOR:
    • Jutarnji list

  • OBJAVLJENO:
  • 29.06.2017. u 23:55

Dubrovnik, 290617.
Danas oko 13.00 sati krenula je intervencija spasavanja mladje zenske osobe iz mora ispred hotela Libertas Rixos.
Utopljenica je u trenutku izvlacenja iz mora pokazivala znakove zivota, nakon toga je dovezena u stari porat gdje su je lijecnici koji su se slucajno zatekli tamo pokusali reanimirati. Prema nesluzbenim informacijama osoba je preminula. Foto: Goran Mratinovic / Dubrovacki dnevnik / CROPIX
Goran Mratinovic / Dubrovacki dnevnik / CROPIX

Ispred dubrovačkog hotela Libertas Rixos u četvrtak oko 13 sati policija je intervenirala radi spašavanja mlađe žene iz valovitog mora. Kako se doznaje, riječ je o 27-godišnjakinji iz Dubrovnika.

Na teren su izašle interventne službe.

Prema podacima Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, osoba je u trenutku izvlačenja iz mora pokazivala znakove života. U akciju su krenuli nakon dojave da je uočena osoba koja pluta.

Dovezena je u stari porat, gdje su se slučajno zatekla dva liječnika i odmah započela s reanimacijom.

Prema neslužbenim informacijama Dubrovačkog dnevnika, osoba je preminula, a uzrok smrti utvrdit će se obdukcijom.

Do zaključenja izdanja nisu bili poznati detaljniji podaci o osobi izvučenoj iz mora, uslijed kakvih je okolnosti dospjela u valovito more i kako se utopila. O događaju je izviješćeno i nadležno tužiteljstvo.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo