KAOS NA A3

FOTO Teška nesreća na zagrebačkoj obilaznici: Kamion probio ogradu, više osoba je ozlijeđeno

Zagreb, 020712.Kamion turskih registarskih oznaka izletio je oko 10 sati s auto-ceste A3, izmedju cvorova Lucko i Buzin. Kamion se sudario s drugim kamionom i osobnim automobilom, probio je zastitnu ogradu nadvoznjaka i zavrsio u kanalu Sava - Odra. U nesreci je ozljedjeno vise osoba.Foto: Dragan Matic / CROPIX
 Dragan Matić / CROPIX

ZAGREB - U prometnoj nesreći na nadvožnjaku Sava-Odra na autocesti A3 u smjeru istoka teretni je automobil probio zaštitnu ogradu i pao u oteretni kanal Sava-Odra, a u nesreći je ozlijeđeno više osoba.

Iz zagrebačke policije doznaje se da su u sudaru, koja se dogodila u 10,16 sati, sudjelovali jedan osobni automobil te dva teretna automobila, pri čemu je jedan teretni automobil probio zaštitnu ogradu na nadvožnjaku i sletio u oteretni kanal.

Točan broj ozljeđenih osoba i težina njihovih ozljeda još nije poznat. U tijeku je očevid, a promet se odvija jednim prometnim trakom.

HAK prenosi kako je zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A 3 Bregana-Lipovac), između čvorova Lučko i Buzin, u smjeru istoka promet je obustavljen. Vozila se preusmjeravaju na izlazu Lučko jug na Jadransku aveniju u smjeru grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 12:55