prevarantica

FOTO: TO SE ZOVE DOBRA SURADNJA POLICIJE I GRAĐANA Nakon samo četiri sata od objave fotografija policajci pronašli i priveli mladu damu!

    AUTOR:
    • Hina

  • OBJAVLJENO:
  • 30.06.2017. u 09:40

NOVO: Samo četiri sata su prošla od kada je PU splitsko-dalmatinska u petak na svojoj službenoj stranici objavila (a svi mediji prenijeli) fotografije ženske osobe, koja je 3. ožujka 2017. u poslovnici jedne banke na području Splita pokušala u optjecaj staviti novčanicu od 500 eura, a ta osoba je detektirana i prije četrdesetak minuta je dovedena u policijske
prostorije  na obavijesni razgovor.

Fotografije su objavljene uz odobrenje splitskog  državnog odvjetništva i polučile su trenutni uspjeh, puno veći nego skoro četveromjesečna krim-obrada.

Iako su građani u svojim komentarima na Facebooku uglavnom pisali i da ne bi djevojku prijavi ili da sjedi pored njih jer ne žele pomagati policiji u poslu za kojeg je plaćena, bilo je i onih savjesnih koji su ozbiljno shvatili apel policije u kojoj  mole građane koji prepoznaju osobu s fotografije da sve raspoložive informacije jave policiji, osobnim dolaskom
u najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj telefona 192.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska u petak je na svojoj web stranici objavila fotografiju žene koja je u jednoj poslovnici banke na splitskom području, pokušala u opticaj staviti novčanicu od 500 eura, a za koju je naknadnim vještačenjem utvrđeno da je krivotvorena.

Lažnu novčanicu od 500 eura žena je donijela u banku na području Splita 3. ožujka ove godine.

-----------------------

Splitska policija moli građane koji prepoznaju ženu s fotografije, da izvijeste policiju, osobnim dolaskom u najbližu policijsku postaju ili pozivom na broj telefona 192.

 

Tagovi

Izdvajamo