POŽAR U ZAGREBU

FOTO: VATRENA STIHIJA PREPLAŠILA GRAĐANE NA SJEVERU ZAGREBA Planula dva automobila, a potom je je vatra zahvatila i fasadu obližnje zgrade

Zagreb, 201117.
Nocas je izbio pozar na Gracanskoj cesti na broju 189 A, izgorila su dva automobila i procelje zgrade. ozlijedjenih nije bilo.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / CROPIX

 

Vatrena stihija koja je buknula noćas oko jedan sat u prizemnom parkirališnom dijelu stambene zgrade na Gračanskoj cesti u Zagrebu uznemirila je stanare i pričinila veliku materijalnu štetu.

Naime, požar je pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima izbio na Mazdi MX5 zagrebačkih oznaka u vlasništvu A.K. te se odmah proširio i na susjedno parkirani Golf V drugog stanara N.B.

Požar koji je počeo nekontrolirano sukljati u vis uništio je i fasadu stambene zgrade pa su se na kraju zagrebački vatrogasci, koji su se brzo odazvali na intervenciju, morali boriti i sa skidanjem te iste nagorjele fasade obzirom da je prijetila padom na prolaznike.

Policija trenutno provodi očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti i uzroci nastanka požara u kojem, srećom, nitko nije ozlijeđen.

 

Izdvajamo