VOZAČ LAKŠE OZLIJEĐEN

Gospić: Pijan u zavoju sletio s ceste i udario u betonski stup, suvozač poginuo

Suvozač je na mjestu poginuo, a vozač, kojemu je izmjereno 1,69 grama po kilogramu alkohola u krvi, lakše je ozlijeđen i zadržan u Gospićkoj bolnici
Zagreb, 160712.Krizanje Slavonske avenije i ulice Ljudevita Posavskog.Teska prometna nesreca u kojoj je smrtno stradala jedna zenska osoba dogodila se jutros oko 7 sati. Do nesrece je doslo kada je vozac osobnog automobila marke Skoda izgubio nadzor nad vozilom i udario u stup javne rasvjete.Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
 Ronald Goršić / CROPIX

GOSPIĆ - U prometnoj nesreći, koja se dogodila sinoć oko 21 sat na državnoj ceti u Ličkom Ribniku kod Gospića, poginuo je 51-godišnji muškarac iz Ploča, izvijestila je ličko-senjska policija.

Nesreću je uzrokovao 43-godišnji vozač "golfa", također iz Ploča, koji je zbog alkoholiziranosti izgubio kontrolu nad vozilom i u blagom lijevom zavoju sletio s ceste i udario u betonski stup električne mreže.

Suvozač je na mjestu poginuo, a vozač, kojemu je izmjereno 1,69 grama po kilogramu alkohola u krvi, lakše je ozlijeđen i zadržan u Gospićkoj bolnici, navodi se u priopćenju ličko-senjske Policijske uprave.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:45