NARUŠAVANJE REDA I MIRA

GRUPA MUŠKARACA S BAKLJAMA I LOPATAMA DIVLJALA PO CENTRU ZAGREBA 'Izašle smo iz firme na pauzu, a oni su se zatrčali prema nama. Stigla je i policija'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.10.2018. u 23:25

Karlovac, 130715.
U karlovackom naselju Dreznik doslo je do pucnjave oko 17.20 sati. Prema prvim informacijama muskarac je sa puskom upucao svoju suprugu i potom sebi pokusao oduzeti zivot. Lijecnici se u karlovackoj bolnici bore za njegov zivot.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
Robert Fajt / HANZA MEDIA

Ilustracija

Portalu Dnevnik.hr javila se uznemirena čitateljica koja tvrdi da je svjedočila neobičnom prizoru u samom središtu Zagreba.

- Izašla sam s kolegicom s posla na pauzu kada sam u blizini traumatološke bolnice vidjela neko crveno svjetlo i čula viku. Vidjela sam da se radi o baklji i muškarce koji trče u našem smjeru.

Kolegica i ja smo otrčale u zgradu firme, a grupa muškaraca nastavila je trčati za nama s lopatama i stolicama u rukama. Preskočili su preko fontane i više ih nismo čule. Kada smo ponovno izašle, policija se pod sirenama parkirala vani i počela trčati za dečkima, rekla je čitateljica.

Iz Policijske uprave zagrebačke rekli su da su zaprimili dojavu o narušavanju javnog reda i mira u centru grada te da su policijski službenici još na terenu. Zasad nema dodatnih informacija o ovom događaju, piše Dnevnik.hr.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo