LEŠ U ZAMRZIVAČU

HOROR U MEĐIMURJU Nakon dva i pol sata završila obdukcija tijela ubijene Jasmine Dominić, na glavi je bilo krvi?

Zeljko Hajdinjak / CROPIX

Policijski očevid u Palovcu

Obdukcija tijela u Odjelu za patologiju i citologiju Županijske bolnice Čakovec, za koje se pretpostavlja da je tijelo nestale Jasmine Dominić, završila je danas iza podneva, a nalazi se očekuju tijekom dana

Nakon dva i pol sata je završena obdukcija tijela Jasmine Dominić, pronađenog u zamrzivaču u kući njezine sestre. Obdukcija je počela danas u 10 sati.

Nalaz obdukcije trebao bi danas tijekom dana stići u državno odvjetništvo, no detalji neće biti otkriveni u javnosti radi tajnosti postupka, javlja Dnevnik.hr.

Sestra preminule Jasmine, Smiljana Srnec, trebala bi biti ispitana sutra ujutro.

Kako se neslužbeno doznaje obdukcija je obavljena tek danas jer se tijelo trebalo otopiti prirodnim putem, javlja Hina.

Podsjetimo, Jasmina Dominić je 23-godišnjakinja koja je 16. veljače ove godine pronađena u zamrzivaču u kući u Novoj ulici u Palovcu u Međimurskoj županiji.

Lokalni portal Medjimurje.hr ranije je objavio kako će obdukciju provesti obducent čakovečke bolnice u prisustvu krim-tehničara PU međimurske.

Izvijestili su i da je veliki problem to što je tijelo Jasmine Dominić potpuno zakočeno i savijeno. Jedan od prvih zadataka obducenata bit će odstraniti sasušenu krv koja se nalazi na glavi, pronaći eventualnu ranu, ustanoviti način njenog nastanka te je li bila smrtonosna.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo