DRAMA NA DUBRAVI

HRABRI ZAGREPČANI ZAUSTAVILI RAZBOJNIKA Htio je ukrasti novac iz kemijske čistionice, zadržali su ga do dolaska policije

 Dragan Matic / CROPIX

Zahvaljujući hrabrosti i prisebnosti stanovnika zagrebačke Dubrave, ulicama glavnog grada hara jedan razbojnik manje.

Kako je izvijestila zagrebačka policija, jučer oko 14 sati u Ulici Dubrava muškarac star 34 godine došao je u kemijsku čistionicu koja se nalazi u sklopu obiteljske kuće. Htio je iskoristiti trenutak kada u radnji nije bilo nikoga, te je preko pulta za izdavanje odjeće posegnuo rukom u blagajnu gdje se nalazio novac.

Odgurnuo vlasnika i pokušao pobjeći

- U tom trenutku je došao 48-godišnji vlasnik, koji se trenutak prije nalazio u stražnjoj prostoriji. Vidio je krađu zbog čega je nepoznati krenuo bježati a vlasnik je krenuo za njim. Po izlasku počinitelj je uzeo bicikl koji je bio naslonjen na ogradu, pri čemu ga je sustigao oštećeni i rukom uhvatio za jaknu kako bi ga zadržao ali ga je ovaj odgurnuo pa je vlasnik pao na tlo, a on se biciklom dalje uputio preko ulice. U tome trenutku je uočio poznanika kako šeta s psom gdje mu je rekao da zaustavi nepoznatog počinitelja na biciklu jer mu je otuđio novac, što je on i učinio - izvijestila je policija.

O navedenoj razbojničkoj krađi obavijestili su policijske službenike, koji su 34-godišnjaka priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.
Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:54