INCIDENT U OREBIĆU

'HTIO SE PROVOZATI, UPAO JE UNUTRA I NIJE SE DAO VAN' Rastrojeni Zagrepčanin ušao u helikopter koji je hitno trebao prevesti pacijenta

Helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, medicinski let (arhivska fotografija)
 HRZ

Neobičan incident dogodio se u srijedu u jutarnjim satima tijekom pokušaja realizacije hitnog medicinskog prijevoza zrakoplovom iz Orebića za splitsku bolnicu, javlja Dubrovački dnevnik, kojem je neslužbeni izvor rekao da je jedan muškarac doživio srčani udar te je bilo potrebno organizirati hitni medicinski prijevoz helikopterom za splitsku bolnicu. No, u jednom trenutku je u helikopter uletio nepoznati muškarac koji se navodno htio provozati i nije htio izaći iz helikoptera, stoga je pozvana policija.

- Kad je vidio helikopter, uletio je i nije htio izaći, htio je ići s njima. Srećom, policijska patrola je tada bila u Orebiću te su ga molili da izađe, na kraju su u tome i uspjeli. Navodno je htio i bicikl unutra uvući, izjavio je izvor.

Događaj su potvrdili i iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

- Oko 11:30 sati na nogometnom igralištu u Orebiću je bio organiziran hitni medicijski prijevoz. Jedan 41-godišnjak iz Zagreba u stanju duševnog rastrojstva je pokušao ometati prijevoz. Policija je intervenirala te je muškarac predan na odjel psihijatrije Opće bolnice Dubrovnik, a hitni medicinski prijevoz je realiziran, potvrdili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 12:20