ZLOČIN NA RABU

I ubijeni psihijatar bio je razvojačeni branitelj

Vesna Salopek Rakić, supruga u nedjelju ubijenog psihijatra s Raba Siniše Rakića, još je na Odjelu traumatologije sušačkog lokaliteta KBC-a Rijeka. Ondje se oporavlja od teških ozljeda koje je zadobila u spasonosnom skoku s balkona s prvog kata apartmana u Barbatu nakon što je ubijen njezin suprug.

Kako neslužbeno doznajemo, supruga Siniše Rakića je u šoku i ne želi komunicirati s medijima, a ogorčena je na pravosudni sustav zato što su Smojverove prijetnje trajale godinama te su rezultirale i kaznenom prijavom koja, pak, nije dobila pravosudni epilog. U skoku s balkona slomljeno joj je lijevo stopalo i zadobila je prijelom zdjelice. Život joj nije u opasnosti.

Inače, policija još nije izvijestila o okončanju obdukcije tijela Siniše Rakića, a ne zna se ni termin pogreba. Rakić, ubijeni rapski psihijatar, bio je dragovoljac Domovinskog rata te pripadnik saniteta 143. ogulinske brigade, a suborci ga pamte kao vrlo dobrog čovjeka i stručnjaka.

- U Ogulinu je upoznao suprugu Vesnu s kojom je kasnije dobio sina - pričaju nam Ogulinci, naglašavajući da je obitelj Rakić i u Ogulinu, ne samo na Rabu, bila vrlo cijenjena. Ubojica Srđan Smojver sam si je presudio u prizemlju kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:35