OKONČANA POTRAGA

ISPOVIJEST 5-GODIŠNJAKA ČIJI JE NESTANAK DIGAO ZAGREB NA NOGE Noa otkrio kako se vratio kući: 'Otključao sam vrata i upalio crtiće na kompjutoru'

 

Petogodišnji Noa Črnelč koji je u petak kod Glavnog kolodvora u Zagrebu pobjegao baki i tramvajem se vratio kući, za HRT je opisao kako je izgledao njegov put i što je sve radio.

'Odlučio sam krenuti doma tramvajem. Pomogla mi je jedna teta iz tramvaja. Kad sam došao doma, otključao sam vrata i upalio crtiće na kompjutoru', ispričao je petogodišnjak koji je čitav grad digao na noge.

Naime, jučer oko 17:15 sati istrgnuo se baki iz ruke i ušao u tramvaj koji je išao i suprotnom smjeru.

'Prelazili smo prugu da dođemo do stanice, a Noa je čuo da namjeravamo ići na tramvaj pa je potrčao i ušao u tramvaj koji je u jednom trenutku krenuo. Jedan čovjek nam je rekao da je Noa ušao u tramvaj. Bila sam sigurna da će izaći na sljedećoj stanici, ali to se nije dogodilo. Bila sam prespora da ga stignem. Vrijeme je prolazilo, padao je mrak i bila sam jako uplašena za njega. A nemoćan si', ispričala je Noina baka.

'Suprug mi je javio da se Noa izgubio baš kad sam završavala s poslom. Vidjela sam policiju i shvatila da je ušao u tramvaj koji ide u suprotnom smjeru. Prvo sam mislila da će ga naći, ali kako je vrijeme prolazilo, hvatala me sve veća panika. Sretna sam da je sve dobro završilo', rekla je Noina mama.

Inače, u potragu na Noom uključila se policija, taksisti i brojni građani. Nakon što je dječak sretno pronađen, MUP je objavio: 'Noa je pronađen, nalazi se na sigurnom s roditeljima i hvala vam svima.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:44