PJEŠAKINJU ODVEZLA HITNA

IZGUBIO KONTROLU, SKRENUO S CESTE NA PJEŠAČKU STAZU I UDARIO U PJEŠAKINU! Ubacio u rikverc i pobjegao: 'Udario je i na haubi vukao najmanje 30 metara'

 Požega.eu

JAKŠIĆ – Pješakinja (33) koja se oko 18, 30 sati kretala pješačkom stazom u Jakšiću u pretposljednjem danu 2018. godine umalo je izgubila život, piše Požega.eu.

Kako neslužbeno doznajemo, nepoznato se vozilo kretalo iz Jakšića prema Rajsavcu. Iz neutvrđenih razloga vozač je s kolnika skrenuo na pješačku stazu te udario u pješakinju. Udario je u ogradu ispred obližnje obiteljske kuće, ubacio u rikverc, okrenuo automobil i pobjegao.

Ozlijeđenu je hitna pomoć prevezla u požešku bolnicu.

-Udario je u nju i na haubi ju vukao najmanje 30 metara. Bila je pri svijesti, ali ni sama ne zna kako se i što dogodilo – rekli su svjedoci za Požega.eu.

Policija traga za nesavjesnim vozačem koji je umalo usmrtio mladu ženu te bez imalo grižnje savjesti pobjegao s mjesta nesreće. Prema registarskoj tablici koja je ostala na mjestu nesreće pretpostavlja se da je nesreću skrivio pijani sumještanin nastradale žene. Očevid je u tijeku nakon čega će biti poznati detalji ove nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 11:08