RADIO NA ULTRI

'JE LI TO NORMALNO, ŠTO DA IH JE UBIO!?' Nakon prometne nesreće u Sinju sestra ozlijeđene vozačice dotakla se problema o kojem se malo priča

 
 Vala Shkvorc / Facebook

U ponedjeljak ujutro na državnoj cesti D1 u Brnazama kod Sinja sudarila su se dva osobna automobila, a u nesreći su ozlijeđene dvije osobe.

Kako je na Facebooku objavila korisnica pod profilom Vala Shkvorc, u sudaru su ozlijeđene njezina sestra i osmogodišnja nećakinja.

Kako u podužem postu tvrdi Facebook korisnica, nesreću je skrivio vozač koji je zaspao za upravljačem. "Nije bilo alkohola i droge, samo 'običan' umor", napisala je u komentaru.

Osim toga, ova Facebook korisnica tvrdi da čovjek inače radi kao djelatnik Hitne pomoći te da je radio kao medicinar na Ultri.

"Tko zna koliko je radio dan prije u smjeni, ali imam pouzdanu informaciju, čitaj provjerenu, da rade i po 12 sati dnevno, a onda ih se zna poslati ovako, npr. na Ultru. Je li to bio ovdje slučaj? Ako jest, je li to normalno? Što da ih je ubio?? Malo je falilo. Baš malo", napisala je žena.

Poručuje i da je nećakinja sada dobro, dok je sestra imala operaciju zbog prijeloma bedrene kosti, a nakon toga je čeka i operacija kuka koji je pukao na tri mjesta.

Kaže i da se dugo lomila bi li podijelila svoju priču, ali se na to odlučila jer će puno učiniti ako i jedan mozak prodrma.

Post prenosimo u cijelosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 04:46