LOVILA IH ČETIRI PRESRETAČA

KAKO SE ODVIJALA DRAMA U ZAGREBU U NEDJELJNO JUTRO Policija otkrila da je među članovima bande koja je divljala po Novom Zagrebu i jedna djevojka

 
Ilustracija
 Marko Todorov / CROPIX

Policija je objavila detalje potjere koja se u nedjelju ujutro, nešto iza šest sati, događala u Novom Zagrebu. Opel Kadett zagrebačkih registracija u vlasništu D.N. (55), ukraden je na parkiralištu u Hrastinom prilazu u naselju Utrina. Policajci su odbjegli trojac u automobilu uočili u Jarunskoj ulici 5, nadomak Sportskih objekata Mladost, gdje su ih pokušali zaustaviti uz pomoć rotirki, ali bezuspješno.

Nakon toga se krenula odvijati prava drama. Potjera duga oko šest kilometara. Kradljivci, 51-godišnjak, 23-godišnjak te 23-godišnjakinja, divljali su po ulicama Sloboštine, Travna i Dugava vozeći suprotnim trakom i preko livada, sve kako bi izbjegli presretanje jednog od četiri policijska vozila. Nakon zaustavljanja u Vatikanskoj ulici u naselju Dugave, dva muškarca i žena krenuli su bježati, no policija ih je ubrzo uhvatila.

Protiv 23-godišnjeg A.T. podignuta je kaznena prijava zbog dvije krađe automobila, VW Golf 1.8 bjelovarskih, te Opel Vectre zagrebačkih registracija, koji su pronađeni na području Novog Zagreba. Uspjelo ga se povezati s još dvije kriminalne aktivnosti koje su ostale samo na pokušaju.

Kako neslužbeno doznajemo, za policiju ovo nije kraj slučaja. Pokušavaju utvrditi je li banda sudjelovala u još nekim imovinskim deliktima i imaju li još pomagača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:17