OTKRIVEN ZLOČIN

Kao na filmu: Mladić (22) pokušao ubiti suprugu 'sređivanjem' kočnica na njezinom autu. Dva puta

Zanimljivo je da su policijski službenici do saznanja vezanih uz ovaj slučaj došli sasvim slučajno, istražujući slučaj krađe ječma u koji je uključen bio i mladi suprug
 Ranko Šuvar / CROPIX

VARAŽDIN - 22-godišnjak s područja Ivanca u Varaždinskoj županiji na filmski se način pokušao riješiti svoje 20-godišnje supruge. U čak dva navrata oštetio je kočnice na njezinom automobilu, no nije uspio u svom naumu. Žena je naime u oba slučaja primjetila da nešto nije u redu. Zanimljivo je da su policijski službenici do saznanja vezanih uz ovaj slučaj došli sasvim slučajno, istražujući slučaj krađe ječma u koji je uključen bio i mladi suprug.

U noći sa srijede na četvrtak 22-godišnjak je prvi put pokušao izazvati nesreću u kojoj je trebala sudjelovati njegova supruga oštećivanjem kočnica na njezinom automobilu. 20-godišnjakinja se u četvrtak koristila automobilom ali je, na sreću, primjetila da nešto nije u redu te je odvezla vozilo na popravak. To međutim nije pokolebalo njezinog supruga koji je već sljedeću noć ponovno oštetio kočnice. U tome je međutim pretjerao jer su kočnice propale pa njegova supruga nije željela koristiti vozilo.

Zanimljvo, do saznanja vezanih uz slučaj policijski su službenici došli istražujući slučaj krađe ječma u Donjem Ladanju. Utvrđeno je da je i u tom slučaju sudjelovao spomenuti 22-godišnjak i to zajedno sa svojim roditeljima. Utvrđeno je naime da je 51-godišnji muškarac, inače otac spomenutog 22-godišnjaka, početkom prošlog tjedna izvršio žetvu ječma na nekoliko lokacija u mjestu Donje Ladanje ubravši pritom, bez znanja vlasnika, nekoliko tisuća kilograma ječma, oštetivši vlasnike za oko 6 tisuća kuna.

Navedeni ječam zatim su njegov 22-godišnji sin i 45-godišnja supruga teretnim vozilom prevozili do njihove obiteljske kuće. Policijski su službenici pronašli ukradeni ječam u gospodarskoj zgradi njihove obiteljske kuće i vratili ga vlasnicima, a krim istraživanjem su došli do saznanja vezanih uz pokušaj 22-godišnjaka da ozlijedi i dovede u životnu opasnot svoju 20-godišnju suprugu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:32