UBOJSTVO 61-GODIŠNJAKINJE

Kriminaliste će do ubojice dovesti trag s mjesta zločina

 Vojko Bašić / CROPIX

- Policija i dalje provodi intenzivno kriminalističko istraživanje radi pronalaska počinitelja kaznenog djela - jedina je novost koju je s javnošću mogla podijeliti Ana Čepić iz odnosa s javnošću PU splitsko-dalmatinske o ubojstvu 61-godišnje liječnice Asje Tukić, koju je u ponedjeljak u 13.45 u stanu u trogirskoj Ulici kneza Trpimira mrtvu našao bivši suprug. Liječnica je stan u Trogiru iznajmljivala turistima i tog ga je dana došla očistiti.

Nađena je u lokvi krvi, s jednim ubodom nožem u prsni koš i nekoliko ubodnih rana u leđima koje je prema neslužbenim informacijama mogla zadati i osoba slabije tjelesne građe. Na mjestu zločina u lokvi krvi nađen je i trag sandale veličine 37 pa se i po tome zaključivalo da bi ubojica mogla biti žena, ali to su tek informacije koje treba provjeriti. Svi tragovi nađeni na mjestu zločina poslani su na vještačenja u CFIIV “Ivan Vučetić” u Zagrebu.

Paralelno s vještačenjima ispituju se sve osobe koje bi mogle imati informacije o ubojstvu. Budući da nije bilo nasilnog ulaska u stan, pretpostavlja se da je žrtva možda poznavala ubojicu. Liječnica Asja Tukić živjela je u Popovićevoj ulici u Splitu i bila je omiljena među pacijentima. Na dan ubojstva oko 11 sati razgovarala je s prijateljicom, a oko 13 sati gosti koji su trebali unajmiti apartman nazvali su njezinu kćer jer im se nije javljala na mobitel.

Policija ipak vjeruje da će uskoro riješiti zločin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:42