DRAMA

KRVAVI OBRAČUN ISPRED KAFIĆA U MJESTU U OKOLICI KARLOVCA Bivši policajac nakon žestoke svađe i tučnjave pokušao ubiti muškarca, upucao ga je iz kubure

 Robert Fajt / CROPIX

U pucnjavi u Mrzljakima kod Draganića u Karlovačkoj županiji teške tjelesne ozljede zadobio je 38-godišnjak Z.T. Kako javlja Kaportal, radi se o ozljedama opasnim po život, a kako je utvrđeno, u njega je pucao 51-godišnji muškarac, inače bivši policajac.

Policija navodi da se krvavi obračun dogodio oko 23.55 sati ispred ugostiteljskog objekta te da mu je prethodio verbalni, a potom i fizički sukob.

Na mjestu događaja tijekom noći na nedjelju obavljen je policijski očevid kojim je rukovodila zamjenica županijske državne odvjetnice u Karlovcu.

Dok se u bolnici 38-godišnji Z. T. bori za život, traje kriminalističko istraživanje i utvrđivanje okolnosti brutalnog napada koji se dogodio ispred kafića Luna.

Uhićen je osumnjičeni M.M., 51-godišnji bivši policajac koji je na terasi kafića iz kubure nesretnog 38-godišnjaka upucao u predjelu prsa i nanio mu ozljedu opasnu po život. Napad je šokirao sve mještane i one koji su poznavali sudionike sukoba, a kako saznaje Kaportal na mjestu događaja, niti jedan od njih nije bio problematičan, a zasad nije ni poznato kako je između dva gosta kafića 'zaiskrilo' toliko da je napadač potegnuo oružje.

Kako je rekao vlasnik kafića, on za vrijeme obračuna nije bio u njemu već u kući, čuo je viku i potom pucanj. Odmah je zvao policiju, a stigla je i Hitna služba koja je ranjenika odvezla u bolnicu.

Na parkiralištu ispred trgovine koja se nalazi odmah pored kafića je ostao automobil M. M., oko njega je policijska traka, a osigurava ga i dežura policajac. Neslužbeno ser doznaje da je ranjeni Z. T. domaći dečko koji se i rodio u Mrzljakima, dok je napadač bivši policajac koji je u ove krajeve stigao 90-ih godina. Smrtonosno oružje – kuburu najvjerojatnije je imao u automobilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:13