KARLOVAC

'MA KO SI TI BABO DA ME PRIJAVLJUJEŠ? CRKOTINO, NEĆEŠ MENE ZAJE*AVATI!' Muškarac zbog parkinga napao 70-godišnjakinju, a onda je ona izvukla sjekiricu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.10.2018. u 20:47

Karlovac, 060317.
Oko 10:30 sati na parkiralistu karlovacke trznice muskarac srednjih godina u automobilu Golf karlovackih registracija izbo je svoju suprugu nozem koja je ranjena pobjegla u obliznju kladionicu Germania. Zena je prebacena u bolnicu na operativni zahvat, a policija vrsi ocevid na mjestu dogadjaja.
Na fotografiji: Ocevid policije.
Foto: Robert Fajt / CROPIX
CROPIX

Ilustracija

Muškarac u dobi od 34 godine i njegova susjeda stara 70 godina prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili 4. srpnja oko 19.30 sati u svojem kvartu u Karlovcu, a sada ih je za to kaznio Prekršajni sud u Karlovcu – svakoga sa po 100 eura, piše KAportal.

Muškarac je napao gospođu riječima:

- Što ti mene babo prijavljuješ šta ovdje parkiram, ti crkotino, nećeš ti mene zaj…, to je moje. Nemaš tu pravo stat, ko si ti.

Nakon toga je prsima ženu počeo naguravati. Ona je odlučila da neće pasti bez 'ispaljenog metka', pa je uzela sjekiricu i zamahnula prema njemu, te ga okrznula po prsima. On je tada uzeo sjekiru i napadačicu bacio na pločnik. Policija ih je oboje prijavila zbog remećenja javnog reda i mira.

U istrazi su zaključili da je muškarac od ranije poznat policiji po prekršajima, kao i da je kobne večeri bio pijan, imao je 1,28 promila alkohola u krvi, dok je žena bila trijezna i nikada prije kažnjavana. U bolnici su mu porezotinu lijeve strane prsa okarakterizirali lakom tjelesnom ozljedom, a predmet kojim mu ju je starica zadala, sjekiricu duljine 40cm s oštricom širine 6cm policija je oduzela.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo