ISTRAGA TRAJE

MISTERIJ UTAPLJANJA NA UGLJANU Policija na tragu rješenja smrti dviju žena: Imale su vikendice u Ždrelcu, a rodom su iz Slavonije?

 
Ilustracija
 Jure Mišković / CROPIX

Policija je na tragu rasvjetljavanja slučaja mrtvih žena čija su tijela u srijedu i četvrtak pronađena kod Rta Karantun na otoku Uigljanu.

Dvije žene u srednjoj životnoj dobi pronađene su u kupaćimm kostimima nakon nekoliko dana boravka u moru. Unatoč raspadanju tijela policija za sada isključuje mogućnost kaznenog djela, odnosno nasilne smrti, a pravi uzrok otkrit će rezulatati obdukcije u zadarskoj Općoj bolnici.

Zadarski.hr neslužbeno doznaje da su dvije žene vlasnice kuća u Ždrelcu, a njihove stvari pronađene su na plaži Sabuša. Iako još uvijek nitko nije prijavio njihov nestanak, pretpostavlja se da su u svojim vikendicama živjele same preko ljeta jer su inače porijeklom iz Slavonije. Jedna je imala oko 60 godina, a druga je nešto mlađa i vrlo moguće su u rodbinskoj vezi.

Policije istražuje sve moguće okolnosti njihove smrti, pa se tako pretpostavlja da se jedna prilikom kupanja počela utapati, a druga joj je htjela priskočiti u pomoć, no kako su na tom dijelu Ugljana jake pomorske struje, moguće je da su obje stradale utapanjem. Policija također ne isključuje mogućnost samoubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 13:22