TKO JE NESRETNIK?

MISTERIOZNA SMRT NA BRAČU U šumi pronašli leš nepoznatog muškarca u poodmaklom stadiju raspada

Ilustracija
 HANZA MEDIA

Tijelo nepoznatog muškarca u raspadajućem stanju pronađeno je u nedjelju ujutro oko 8,20 sati u šumi u mjestu Mirca na otoku Braču, javlja Slobodna Dalmacija.

Zbog stanja tijela preminuloga mrtvozornik nije mogao na licu mjesta utvrditi radi li se o nasilnoj smrti te će tek obdukcija pokazati mogući uzrok smrti.

Nakon pronalaska tijela, obaviješteno je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu te je proveden očevid nakon čega će ostaci pokojnika bit prebačeni na Klinički zavod za patologiju, sudsku medicinu i citologiju KBC-a Split.

Osim pregleda posmrtnih ostataka napravit će se i nalazi tkiva te ukoliko bude moguće s obzirom na stanje leša izuzet će se otisci prstiju radi daktiloskopske pretrage.

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba trenutno su evidentirane tri muške osobe nestale na području Brača. Jedan od njih je stariji muškarac iz Trogira nestao 2011. godine iz vikend kuće u Sutivanu, drugi je mlađi Nijemac nestao 2012. godine iz Bola dok je treći mještanin Brača srednjih godina nestao davne 1998. godine te za njega stoji kao je otišao u inozemstvo nakon čega mu se gubi svaki trag, javlja Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:39