OBITELJSKO NASILJE

MONSTRUM IZ ZAGREBA Dobio 4 godine zatvora jer je pijan mlatio ženu i godinama tukao djecu

Pijan silovao suprugu i tukao djecu: dobio četiri godine zatvora

Godinama je tukao suprugu i omalovažavo je pred djecom. Tukao je i zlostavljao i djecu. A onda je još u pijanom stanju i silovao ženu. Ovoga je tjedna na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno osuđen na ukupno četiri godine zatvora.

Radi se o 33-godišnjem muškarcu čiji identitet ne objavljujemo radi zaštite oštećenih članova njegove obitelji.

Prema presudi koju je objavila predsjednica sudskog vijeća, sutkinja Lana Petö Kujundžić, tijekom suđenja nedvojbeno je dokazana krivnja optuženog muškarca.

On je u jesen 2012. godine u vidno alkoholiziranom stanju nasrnuo na svoju suprugu u spavaćoj sobi i gurnuo je na krevet. Supruga se pokušala oduprijeti i ustati, no on ju je svladao govoreći da mu je dosta odbijanja te ju je silovao. Iako ga je ona molila da je pusti, optuženi ne samo da nije prestao, nego ju je još dodatno izvrijeđao. Za to je silovanje dobio tri godine zatvora.

Osim toga, teretilo ga se i da je kontinuirano kroz dulji vremenski period, punih pet godina, maltretirao suprugu. Ni troje maloljetne djece nije prolazilo puno bolje. Šamaranje i omalovažavanje bilo je nažalost dio njihove svakodnevice. Sve je to trajalo do prosinca 2012. godine, kada je ponovno tijekom pijanstva napao ženu i djecu, kada su ga prijavili policiji. Zbog toga je dobio još godinu i pol dana zatvora pa mu je izrečena jedinstvena kazna u trajanju od četiri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 14:25