POLICIJA GA TRAŽI

MONSTRUM ZASKOČIO MALOLJETNICU Odvukao je u napuštenu kuću u Karlovcu i brutalno silovao, imao je i pomagača

Ilustracija
 Laurent Hamels/Colourbox / AltoPress / Maxppp

U karlovačkoj gradskoj četvrti Rakovac u subotu u večernjim satima silovana je 17-godišnja djevojka, a za počiniteljem gnusnog djela karlovački policajci i dalje intenzivno tragaju.

Da im je prijavljeno silovanje potvrdili su nam iz karlovačke policije. Andreja Lenard, glasnogovornica Policijske uprave karlovačke, kaže da su “prijavu o kaznenom djelu silovanja kojim je oštećena maloljetna ženska osoba zaprimili u nedjelju”, znači dan nakon napada, te da je “u tijeku kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja”.

Neslužbeno doznajemo da je djevojka kobne večeri ovim dijelom grada sama pješice išla prijateljici. U jednom ju je trenutku u neosvijetljenom dijelu ulice nepoznata osoba zaskočila, odvukla u napušteni objekt i tamo navodno silovala. Prema nekim verzijama događaja, u gnusnom činu počinitelj je imao pomagača. Iz policije tu informaciju nisu potvrdili.

Napastovana djevojka teško je traumatizirana, a to je svakako jedan od razloga zašto su karlovački policajci u svojoj istrazi slučaja pristupili vrlo ozbiljno i oprezno. Još nemaju osumnjičenika, ali postoje indicije na kojima intenzivno rade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:32