VETERAN U RUKAMA POLICIJE

Muškarac (63) u Arbanasima uhvaćen sa dvije vrećice 'speeda'!

Ilustracija
 Sergej Drechsler / HANZA MEDIA

Odjel kriminaliteta droga zadarske policije imao je ovog vikenda dvije zapljene, piše Zadarski.hr.

Prva se dogodila u zadarskom predjelu Arbanasi gdje je u 63-godišnji N.V. zatečen s dvije vrećice i ukupno 25 grama sintetičke droge amfetamin poznatije kao speed.

Vrećice su mu je oduzete, a protiv njega se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Nakon toga, Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Policijske uprave zadarske uhvatili su i 43-godišnjeg I.O. kojeg se sumnjiči da je na jednom polju na benkovačkom području zasadio 15 stabljika indijske konoplje .

Biljke su mu oduzete, a i protiv njega se Državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:42