DRAMA NA KRKU

NAPRAVIO DAR-MAR U AGENCIJI ZA NEKRETNINE Demolirao prostor zbog neisplaćene provizije, vlasnika pretukao i ganjao po ulici

 Ronald Gorsic / Hanza Media

Pod sumnjom u kaznena djela protupravne naplate i oštećenje tuđe stvari, a na štetu oca i sina, inače vlasnika agencije za nekretnine u Malinskoj, u petak je na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo doveden 47-godišnji V.V. iz Krka, piše Novi list.

Državno odvjetništvo je nakon završenog ispitivanja dežurnom sucu istrage podnijelo prijedlog da se osumnjičeniku odredi istražni zatvor, no taj prijedlog sudac nije usvojio. Osumnjičeniku je, nakon pomnog proučavanja slučaja, odredio mjeru opreza zabrane približavanja i kontaktiranja oštećenika, kao i javljanja policiji.

Kako neslužbeno doznaje Novi list, V.V. koji je trenutno na bolovanju, sumnjiči se da je prije nekoliko dana nazvao mlađeg vlasnika agencije u nakani da mu isplate iznos od 2 posto vrijednosti iznosa od svih prodanih nekretnina za koje je kao zaposlenik agencije sklopio ugovore o zastupanju s prodavateljima nekretnina u ime agencije. Tražio je proviziju pritom ozbiljno zaprijetivši vlasniku agencije. Neslužbeni izvori navode da se čak radilo o prijetnjama smrću sinu i ocu, kao i da mu je kazao da niti ne pokušavaju zvati policiju. U telefonskom razgovoru mu je dao do znanja da namjerava idućeg dana doći u ured po taj novac te ga upozorio da ga ne pokušavaju 'preveslati'. U suprotnom da im neće dati mira i da će im zagorčati život.

Idućeg dana, kao što je to najavio u razgovoru, V.V. se pojavio u agenciji i tražio isplatu te provizije. U uredu se nalazio stariji vlasnik koji je to odbio učiniti, nakon čega je nastao pravi dar-mar. Prema neslužbenim informacijama, V.V. je osumnjičen da je tada najprije šakom udario po monitoru računala i prevrnuo stol, zbog čega je prestrašena djelatnica agencije pobjegla. Nadalje, da je fizički napao vlasnika agencije zadajući mu nekoliko udaraca u glavu, a na što je vlasnik krenuo prema balkonskim vratima ureda kroz koja je uspio pobjeći. Otrčao je niz ulicu dozivajući pomoć, no napadač ga je sustigao i krenuo ponovo u fizički obračun.

Sumnjiči ga se da je nastavio s fizičkim napadom tako što je u više navrata starijeg vlasnika agencije udario po glavi i u prsa, kao i da je pritom prijetio njemu i sinu. Neslužbeni izvori navode da se niti tada nije smirio, već da se vratio u agenciju gdje je nastavio s uništavanjem stvari...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:17