ISTRAGA U TIJEKU

NOVI DETALJI O BRUTALNOM PREMLAĆIVANJU UMIROVLJENIKA U PULI Snimke otkrile da su huligani imali palice s obilježjima Bad Blue Boysa

 
 Danijel Bartolic / CROPIX

Četiri dana nakon brutalnog napada trojice huligana na umirovljenika Evelina Valea (67) u Puli, u javnost izlaze novi detalji. Novi list piše da se na snimkama s videokamera vidi kako je jedan od napadača u ruci držao palicu na kojoj su bila obilježja Bad Blue Boysa.

Na palici su bili znak Dinama i naljepnica s natpisom 'Otpor sistemu'. Huligani su se skrivali ispod fantomki, a neki izvori tvrde da su bili alkoholizirani kad su odlučili napasti umirovljenika.

Slomili su ruku i rebra 67-godišnjaku koji je spavao na terasi kafića. Evelino je na posao došao oko 2.30 sati i trebao je čuvati inventar do 8.30 sati. Nakon premlaćivanja je završio na traumatologiji u bolnici u Puli.

Podsjetimo, sve se dogodilo u nedjelju ujutro na na terasi jednog kafića zbog hrvatske i istarske zastave koja visi na obližnjoj zgradi. Trojici napadača jučer je određen pritvor. Radi se o 24-godišnjem Mateju Bjekiću, 25-godišnjem Robertu Bitunjcu, inače pripadniku Hrvatske vojske i specijalne jedinice Tigrovi, te jednom maloljetniku.

Novi list piše da i pulski Demoni pričaju da su napadači pripadnici BBB-a, no o svemu će se više znati nakon istrage.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:51