HOROR U BOŽIĆNOJ NOĆI

NOVI DETALJI STRAVIČNE NESREĆE Poginuo dječak (16), pijani 18-godišnji vozač uhićen

Šesnaestogodišnji dječak poginuo je u prometnoj nesreći, a 15-godišnji suvozač teško je ozlijeđen. Do unesrećenih su spasioci mogli tek nakon rezanja lima smrskanog automobila
Makarska, 231014.Prometna nesreca dogodila se na Jadranskoj magistrali kod mjesta Promajna blizu Makarske iza tri sataU nesreci je jedan automobil sletio pod cestu 50-ak metara. Jedna je osoba smrtno stradala, a uzrok nesrece nije poznat.Zbog ocevida promet Jadranskom magistralom je obustavljen. Na fotografiji : ocevid.Foto: Ivo Ravlic / CROPIX
 Ivo Ravlic / CROPIX / CROPIX

SISAK - Prava drama događala se u božićnoj noći u Petrinji.

Kako smo jučer već izvijestili , u Vatrogasnoj ulici, ispred kućnog broja 72, dogodila se teška prometna nesreća, a danas smo doznali i nove informacije o stravičnom sudaru.

U nesreći koja se dogodila oko tri sata ujutro, 25. prosinca, život je izgubio šesnaestogodišnji dječak.

Do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola, kada je 18-godišnji vozač Golfa izletio vozilom s kolnika i udario u betonski stup javne rasvjete.

Jedan od putnika u vozilu, 16-godišnji dječak je na licu mjesta smrtno stradao, dok je drugi ozlijeđeni suvozač, dječak star 15 godina kolima Hitne medicinske pomoći Petrinja prevezen u Opću bolnicu „Dr. Ivo Pedišić" u Sisku.

Zadobio je po život opasne ozljede.

Treći putnik u vozilu, također 15-godišnjak, zadobio je lakše tjelesne ozljede, a vozač je prošao bez ozljeda.

Policija mu je izmjerila 1,98 promila alkohola, uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku PU Sisačko-moslavačke.

Do unesrećenih su spasioci mogli tek nakon rezanja lima smrskanog automobila, a prvi su na mjesto nesreće stigli petrinjski vatrogasci, jer se nesreća dogodila u neposrednoj blizini zgrade Javne vatrogasne postrojbe Petrinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:37