TULUM U HOTELU PODRAVINA

OBJAVLJEN NOVI VIDEO S KAOTIČNE MATURALNE ZABAVE U KOPRIVNICI Snimljen je trenutak u kojem učenik nokautira razularenog profesora

 
 ePodravina / YOUTUBE

Pojavio se drugi video s maturalne zabave koprivničke Obrtničke škole koja se s utorka na srijedu održala u hotelu Podravina. Čitatelj ePodravine snimio je trenutak u kojem učenik u crvenoj majici šakom u glavu udara profesora tjelesnog bez majice.

Ovaj se video nadovezuje na video sa zabave koji je objavio Podravski.hr te pokazuje što se dogodilo kada je profesor tjelesnog shvatio da ga uzvanici na zabavi snimaju.

Podsjećamo, maturalna je zabava okončana intervencijom hitne pomoći i policije koji su na lice mjesta pozvani u 2.39 sati u noći s utorka na srijedu. Profesor tjelesnog u bolnicu je primljen s prijelomom nosne kosti i blagim potresom mozga.

Svjedoci incidenta kažu da je udaranju profesora prethodio njegov neumjesni striptiz. Neki svjedoci kažu da se profesor samo zabavljao sa svojim učenicima i da mu je netko drugi skinuo majicu, više je onih koji tvrde da ju je skinuo sam. Učenici koji su bili na zabavi kažu da je profesor svojim ponašanjem prevršio svaku mjeru - "bio je napadan, skidao se te je bio vrlo degutantan i nametljiv".

Što se nakon toga dogodilo snimljeno je i emitirano.

"Profesor si je popio i počeo je skidati majicu. Već je nekoliko puta pao prije toga zbog alkohola. Učenici su to krenuli snimati, a njega je to razljutilo i gurnuo je jednog učenika, al on nije čak ni pao, malo je zateturao. Onda je učenik njemu odlučio vratiti pa ga je udario šakom. To se dogodilo unutra, a nakon toga su se učenici međusobno vani potukli, dok je ozlijeđeni profesor krvav sjedio na klupi i čekao hitnu pomoć. Jedva da je bio pri svijesti s obzirom na to koliko je pijan bio", rekao je za ePodravinu jedan od svjedoka incidenta.

"Obrtnička škola kao ustanova s tim događajem nema veze. Maturalna večer je proslava koju organiziraju učenici i privatne je naravi. Više ćemo znati kad policija završi svoj dio posla. Uza sve to, škola ima pravilnike ponašanja i sigurno ćemo postupiti prema njima dok se ne utvrde točne okolnosti svega što se tamo događalo", rekao je za Podravski.hr ravnatelj škole Zlatko Martić.

Događaji sa zabave iznenadili su obitelj profesora. "Moj sin veselo je otišao na proslavu mature i od tada ga vidio nisam. Snaha mi je rekla da je završio na policiji zbog okršaja na maturalnoj i da mora dati izjavu. Što ga je snašlo? Ne znam. Znam samo da je bio na maturalnom slavlju i onda mi sad vi velite da se i potukao s đakom. To mi je prvi glas, baš kao i da je ozlijeđen. Dvojim da bi on nasrnuo prvi na učenika. Nije takav tip čovjeka. Pa on i previše voli svoj posao i đake", rekao je za Jutarnji list otac prokazanog profesora.

U tijeku je istraga događaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 15:51