ILEGALNI PREPARATI

PAO BIVŠI PRVAK RH U BODYBUILDINGU Uhićen zbog steroida: 'Ma nije moguće, zavide mu jer je uspješan i puno putuje!'

Zbog sumnji da se bave trgovanjem nedozvoljenim preparatima u sportu, varaždinski su policajci u nedjelju popodne i tijekom ponedjeljka priveli ukupno četiri osobe, i to s područja Ivanca, Lepoglave i Zagreba.

Privedenima su ujedno, temeljem sudskog naloga, pretraženi stanovi i poslovni prostori.

Među četvoricom uhićenih zbog korištenja steroida, kako neslužbeno doznajemo, i jedan je pravosudni policajac koji je bio raspoređen na osiguranju pravosudnih objekata u Zagrebu, a uz njega je u policiji završio i P. K. (25), bivši državni prvak u bodybuildingu. Svi privedeni odvedeni su u varaždinsku policiju radi kriminalističke obrade, gdje će istražitelji procijeniti ima li elemenata za podizanje kaznene prijave.

Varaždinski policajci u utorak su ujutro i dalje pretraživali stanove na području Zagreba i Lepoglave, a došli su pretražiti, na čuđenje pravosudnih policajca na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu, i ormarić njihova privedenog kolege koji je već nekoliko dana na godišnjem odmoru. Inače, riječ je o policajcu na kojega njegovi kolege i pretpostavljeni nisu imali pritužbi, no zapazili su njegovu sklonost u nabijanju mišićne mase. Za razliku od njega, za mišićnu masu živio je dulje vrijeme P. K., koji je doživio strelovit napredak. U djetinjstvu se bavio atletikom i bio je član reprezentacije, a u vode bodybuildinga krenuo je kao 15-godišnjak nakon prometne nesreće.

- Uhićen? Mislim da to nije istina. Postoje ljudi koji su mu zavidni jer je uspješan i puno putuje - kažu osobe iz kruga P. K.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:24