ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

POJAVILI SU SE NOVI DOKAZI U SLUČAJU IZNUDE U KOJEM JE SUDJELOVALA ZVIJEZDA SERIJE 'KRIM TIM 2' Uhićen specijalac koji je bio pod istragom!

zagreb 080507
rtl televizija snima novu sapunica -krim tim 2-
ana moric i leon lucic glavni glumci,
foto bruno konjevic
-studio-
Bruno Konjević / Hanza Media

Leon Lučić (arhivska fotografija)

 

Aktivni pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko A.V. kojega se dovodilo u vezu s pokušajem iznude na vijaduktu Draganići prošlog petka, kad je u tučnjavi sa žrtvama iznude ozlijeđen Leon Lučić, bivši policajac hrvatskoj javnosti poznatiji kao glumac u seriji 'Krim tim 2', danas je pozvan u prostorije kriminalističke policije u Heinzelovoj ulici u sklopu kriminalističkog istraživanja koji policija provodi u tom slučaju. RTL neslužbeno doznaje da je pripadnik ATJ Lučko ondje i uhićen.

A.V. je prije dva dana neformalno saslušan u Zapovjedništvu ATJ Lučko i tada je tvrdio da s iznudom nema nikakve veze, no kako neslužbeno doznajemo, pojavili su se novi dokazi koji su tu njegovu tvrdnju opovrgnuli te će A.V. zgradu u Heinzelovoj napustiti s lisicama na rukama.

Naime, pojavili su se dokazi da je upravo on bio druga osoba koja je s Lučićem čekala zaprešićkog poduzetnika Marija D. (48) te njegovog poslovnog partnera, bivšeg MMA borca Marka Šintića.

Podsjetimo, istragom je utvrđeno da je Lučić jutro uoči pokušaja iznude proveo u stanu spomenutog specijalca. No, A.V. je rekao da nije znao kamo će Lučić otići nakon što su bili u stanu, te da se on vratio u bazu u Lučko gdje ga je oko 11 sati nazvao Lučić s nepoznatog broja i rekao da mu se kod Karlovca pokvario automobil te da autom dođe po njega.

Specijalac je tada tvrdio da se automobilom uputio po prijatelja na lokaciju koju mu je dao Lučić, ali ga nije našao. Kada je pokušao dobiti Lučića na broj s kojega ga je zvao, taj je broj bio isključen.

Nakon toga se, tvrdio je A.V., vratio u bazu. Specijalac je također rekao kako smatra da ga prijavljuje njegova bivša supruga, inače bivša sudionica jednog reality showa, te da je sve svoje tvrdnje spreman potkrijepiti ispitivanjem na poligrafu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo