ZAVRŠIO U ZATVORU

POKUŠAJ UBOJSTVA U TUČNJAVI U KNINU Osumnjičeni se prvo verbalno sukobio s 32-godišnjakom, a potom ga je fizički napao bokserom i teško ozlijedio

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 02.01.2019. u 12:05

, Image: 195672498, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Zbog pokušaja ubojstva prilikom tučnjave u nedjelju rano ujutro u Kninu, policija je  podnijela kaznenu prijavu protiv 31-godišnjeg muškarca, priopćeno je u srijedu iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Incident se dogodio u nedjelju oko 4,30 sati ispred jednog kninskog ugostiteljskog objekta. Osumnjičeni 31-godišnjak prvo se verbalno sukobio s 32-godišnjakom, a potom ga je fizički napao bokserom i teško ozlijedio.

Kako se doznaje u šibenskoj policiji, incidentu ispred ugostiteljskog objekta u nedjelju prethodio je incident koji se dogodio u subotu oko 17 sati u Kninu. Isti 31-godišnjak tada je oštetio parkirani automobil u vlasništvu 33-godišnjaka koji je u prijateljskim odnosima s 32-godišnjakom napadnutim u nedjelju.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policija je 31-godišnjaka osumnjičila za ubojstvo u pokušaju i oštećenje tuđe stvari te je uz kaznenu prijavu u ponedjeljak predan u Pritvorsku jedinicu PU šibensko-kninske.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo