DRAMA NA TREŠNJEVCI

OBRAČUN USRED BIJELA DANA U ZAGREBU! Dojurio na motoru i uz pomoć žene ustrijelio muškarca, napadač uhićen, žrtva se bori za život!

 
Na terasi kafića Valentino u Nehajskoj 6 zasad nepoznati muškarac iz vatrenog oružja pucao je u drugog muškarca
 Srdjan Vrancic / CROPIX

Oko 13 sati na terasi kafića Valentino u Nehajskoj 6 zasad nepoznati muškarac iz vatrenog oružja pucao je u drugog muškarca. Kafić se nalazi u stambenoj četverokatnici, udaljenoj 100 metara od zgrade 7. policijske postaje na Trešnjevci. Oko 15 sati nam je iz policije potvrđeno da je napadač uhićen.

Neslužbeno od gostiju okolnih kafića doznajemo da je prvi na terasu kafića stigao muškarac koji je upucan, a neposredno nakon njega došao je na motoru muškarac koji je u njega ispalio jedan hitac iz vatrenog oružja.

U galeriji pogledajte fotografije s mjesta napada, gdje policija trenutačno obavlja očevid!

Napadač je utrčao na terasu u pratnji ženske osobe. Nisu ulazili u kafić, nego je ženska osoba odmah suzavcem pošpricala žrtvu, a nakon toga je muškarac pucao u njega. Napadač je bio u motorističkoj opremi, a prema opisu očevidaca ima između 40 i 50 godina. Nitko od aktera današnje pucnjave nije poznat kao redoviti gost lokala.

Prema neslužbenim informacijama muškarac koji je ispalio hitac sam se predao policiji. Ranjeni muškarac, koji je u dobi od 30-tak godina, sam je došao u zgradu 7. policijske postaje, odakle ga je Hitna pomoć prevezla u bolnicu.

Ustrijeljeni muškarac je prevezen u KBC Sestre Milosrdnice u Vinogradskoj, gdje se doznaje da je životno ugrožen.

Svi gosti na terasi kafića, ali i okolnih kafića su se nakon pucnjave razbježali. I dalje je na mjestu događaja dosta policije u odori i civilu. Na mjestu incidenta bila je i interventna policija. Riječ je o vrlo frekventnoj ulici, a lokal u kojem se dogodio pokušaj ubojstva je točno preko puta parka Stara Trešnjevka, a u istoj zgradi u kojoj je policijska postaja je i sjedište Državne uprave za zaštitu i spašavanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 13:32