NESREĆA

POLICAJAC KOD SL. BRODA SLUŽBENIM AUTOM UDARIO DJEČAČIĆA I TEŠKO GA OZLIJEDIO U policiji tvrde da je 7-godišnjak neoprezno prelazio kolnik...

 
Ilustracija
 / HANZA MEDIA

Dječak u dobi od sedam godina teško je ozlijeđen u naletu policijskog vozila u utorak poslijepodne u Starom Slatiniku nedaleko od Slavonskog Broda.

PU brodsko-posavska izvijestila je kako je oko 16,30 sati došlo do naleta policijskog vozila na dijete, nakon čega je policajac koji je upravljao vozilom odmah pozvao Hitnu pomoć te zajedno s roditeljima dječaka smjestio u službeno vozilo kako bi ga što žurnije prevezli k liječniku.

Na putu prema bolnici, susreli su se s djelatnicima Hitne pomoći, koji su potom preuzeli ozlijeđenog dječaka te ga prevezli u Opću bolnicu „dr. Josip Benčević“ u Slavonskom Brodu, a nakon čega se policijski službenik vratio na mjesto događaja.

Prema neslužbenim informacijama dječak je komunikabilan i nije u životnoj opasnosti. Vezano uz samu nesreću, iz policije su izvijestili kako je do nje došlo nakon što je dječak započeo neoprezno prelaziti kolnik, te je pritom došlo do udara policijskog vozila u njega.

Sedmogodišnjak je zadržan u bolnici na daljnjem liječenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 05:48